Proljećni sajam - Popust na kompletan asortiman

17.05.2023

Kupce očekuju sjajne ponude i popusti u toku Proljećnog sajma koji priprema kompanija Okov.

Proljećni sajam u Okovu – šoping događaj koji predstavlja odličnu šansu za uštedu pri kupovini proizvoda za radionicu, baštu i domaćinstvo. Bilo da vam je potreban alat za majstorske poduhvate, oprema za odmor u bašti ili neki novi dekorativni detalj u kući – sigurni smo da ćete pronaći primamljivu akcijsku ponudu.
 

Od četvrtka do subote 20. maja – u toku trajanja Proljećnog sajma - kupce očekuje minimum 15% popusta na kompletan asortiman, ali i preko 200 proizvoda sa mega popustima. Prodajne pogodnosti će važiti u svim Okov centrima, kao i na webshop-u.

U nastavku pogledajte 5 najatraktivnijih ponuda Proljećnog sajma:
 

Samohodna benzinska kosačica GREATLAND – sa jakim benzinskim motorom snage 2,6 KS  idealna je za održavanje većih travnatih površina. Dostupna je po specijalnoj sajamskoj cijeni od 209,00 eura.

Aku brusilica sa dodacima EINHELL – ovaj moćan alat odličan je za poslove sječenja, brušenja i grubu obradu materijala. Sadrži brusilicu, bateriju od 4.0 Ah, brzi punjač i platnenu torbu. Moguće ga je kupiti za samo 99,90 eura.

Baštenska garnitura: dvosjed, 2 fotelje i sto - predstavlja idealan izbor za svako dvorište ili terasu. Izrada od tehnoratana je čini otpornom na sve vremenske uslove, a meki sunđeri pružaju vrhunsku udobnost. Dostupna u 2 boje, po sajamskoj cijeni od 299,90 eura.

Bazen sa konstrukcijom BESTWAY - pravi izbor za osvježenje u toplim danima koji su pred nama. Prečnik bazena je 3 m, a izrađen je od troslojnog PVC materijala, dok mu stabilnost daje čvrsta čelična konstrukcija. Njegova sajamska cijena iznosi samo 99,00 eura.

Usisivač sa ciklon motorom ROWENTA – nova snažna glava za usisavanje i efikasan motor izuzetnih performansi dubinski izvlači prašinu i otpatke iz raznih površina. Ovaj snažan usisivač dostupan je po 49% nižoj cijeni, pa ga je moguće kupiti za svega 69,99 eura.

 

Kompletnu ponudu Proljećnog sajma možete pogledati na Okov webshop-u.


U toku Sajma biće organizovana i zabavna takmičenja na društvenim mrežama komapnije, pa se  pozivaju svi kupci da prate njihove profile na Facebook-u i Instagram-u, gdje će biti dodijeljeni vrijedni pokloni.

 

 

Ponuda važi i na Okov aplikaciji

 

Kompanija Okov je nedavno objavila svoju aplikaciju koja je dostupna za sve Android i iOS uređaje i može se preuzeti potpuno besplatno na Play i App Store-u.

Uz Okov aplikaciju kupci mogu digitalizovati svoju Posto loyalty karticu, kupovati na webshop-u i dobijati ponude baš po svom ukusu.

Kao i do sada, za članove Posto loyalty programa uvijek važe posebni popusti, a uz aplikaciju kupci mogu biti sigurni da neće propustiti najbolje ponude koje kompanija Okov priprema.